Seg hallonkaka

Ni bara måste prova denna kaka. Så somrig och enkel!! (inget bakpulver så ni ser inte fel)
Vispa 1 ägg med 1 1/2 dl socker tills det blir pösigt. Rör ner 1 1/2 dl vetemjöl, 50 g smält smör och 1/2 tsk vaniljsocker. Häll smeten i en brödform klädd med bakplåtspapper. Häll på 2-3 dl frysta eller färska hallon och tryck ner dem lätt i smeten. Grädda i mitten av ugnen 40 min 180 grader. Låt kakan ligga kvar i pappret för att bevara kanterna krispiga. Servera med grädde eller glass
Vispa 1 ägg med 1 1/2 dl socker tills det blir pösigt. Rör ner 1 1/2 dl vetemjöl, 50 g smält smör och 1/2 tsk vaniljsocker. Häll smeten i en brödform klädd med bakplåtspapper. Häll på 2-3 dl frysta eller färska hallon och tryck ner dem lätt i smeten. Grädda i mitten av ugnen 40 min 180 grader. Låt kakan ligga kvar i pappret för att bevara kanterna krispiga. Servera med grädde eller glass