
400 gram köttfärs
4 tomater
3 stora champinjoner
1 huvud broccoli
1/2 butternutpumpa
1 gul lök
1 dl.vitt vin
Salt och peppar
1 tsk Anchochili
1 tsk dragon
1 msk kinesisk soja
1 msk balsamico vinäger
färsgryta med mycket ...

Snabbt, enkelt och gott :)
Blanda marinad till köttet.
1/2 dl rapsolja
2 msk kinesisk soja
2 cm riven färsk ingefära
1 riven vitlöksklyfta
2 tsk anchochili
Salt
1 msk chilisås
Badda in köttet i marinaden och låt stå i kylen i minst 2 timmar.
Välj ut dina favoritgrönsaker och den mängd du vill ha till din portion. Tvätta grönsaker och skär dem.i strimlor. Jag tog mandolin till hjälp. Hetta upp en stekpanna eller wokpanna och tillsätt 1 msk sesamolja, 1 riven vitlök, 2 cm färsk riven ingefära. Fräs i 1 minut. Tillsätt grönsakerna. Låt fräsa i 3 minuter på hög värme. Tillsätt 1/2 dl vatten och 1/2 dl vitt vin. Vinet kan uteslutas men ger en god syra.
Grillar köttet tills det är medium eller hur du själv föredrar det.
Servera grönsakerna med köttet och dekorera med färsk persilja
persilja