0 Läs mer >>
Sätt ugnen på 225 grader. Skiva 400 gram kassler och 1 röd paprika. Lägg i en ugnsfast form. Vispa ihop 3 dl grädde med 2 msk chilisås och 4 msk tomatpuré. Salta och peppra. Häll över grädden över kasslern och strö över riven ost. Gratinera i 15 minuter. Servera med ris

kasslergratäng med pa...

0 Läs mer >>
400 gram köttfärs
4 tomater 
3 stora champinjoner 
1 huvud broccoli 
1/2 butternutpumpa 
1 gul lök
1 dl.vitt vin
Salt och peppar 
1 tsk Anchochili 
1 tsk dragon 
1 msk kinesisk soja 
1 msk balsamico vinäger 
 
Stek köttfärsen och löken, Hacka grönsakerna och tillsätt dem i färsen. Tillsätt vinet. Låt puttra i 20 minuter. Krydda och tillsätt soja och balsamico. Låt koka 10 minuter. Servera med ris eller ät som det är.

färsgryta med mycket ...

0 Läs mer >>
 
Snabbt, enkelt och gott :)
 
Blanda marinad till köttet. 
1/2 dl rapsolja 
2 msk kinesisk soja 
2 cm riven färsk ingefära
1 riven vitlöksklyfta 
2 tsk anchochili 
Salt 
1 msk chilisås 
 
Badda in köttet i marinaden och låt stå i kylen i minst 2 timmar. 
 
Välj ut dina favoritgrönsaker och den mängd du vill ha till din portion. Tvätta grönsaker och skär dem.i strimlor. Jag tog mandolin till hjälp. Hetta upp en stekpanna eller wokpanna och tillsätt 1 msk sesamolja, 1 riven vitlök, 2 cm färsk riven ingefära. Fräs i 1 minut. Tillsätt grönsakerna. Låt fräsa i 3 minuter på hög värme. Tillsätt 1/2 dl vatten och 1/2 dl vitt vin. Vinet kan uteslutas men ger en god syra. 
 
Grillar köttet tills det är medium eller hur du själv föredrar det. 
Servera grönsakerna med köttet och dekorera med färsk persilja
persilja

Thaikryddade grönsake...